DESPRE NOI

Societatea a fost fondată în 1994 de către Ţintă Doru-Laurenţiu-profesionist prin excelenţă – care a lucrat în exclusivitate în domeniul Resurselor Umane. Vizionar, a anticipat avantajele externalizării acestor servicii către un birou de Resurse Umane. Astfel s-a născut SC ANGAJATOR SRL -prima firmă de Resurse Umane şi Salarizare din Bihor. El a luat sub aripa sa pe fiica sa Carmen, care în iunie 2006 a preluat firma.

De la constituire, societatea a avut un trend ascendent datorită creşterii continue a interesului agenţilor în externalizarea serviciilor, pentru ca administratorii să-şi concentreze atenţia asupra problemelor cu adevărat importante pentru o afacere in continua dezvoltare, lăsînd preocupările şi administrarea domeniului de salariazare pe mîna profesioniştilor axaţi doar pe acest domeniu. Modificarile legislative sunt greu de urmarit dar accesul la informatie face diferenta. Avem acces la o baza de date cu Monitoarele Oficiale pe masura ce ele se publica in format electronic, inainte ca ele sa poata fi implementate de alte programe de legislatie. Astfel putem tine clientii la zi cu modificarile legislative pe care trebuie sa le respecte si care ii privesc in mod direct din punct de vedere a salarizarii si a resurselor umane.

Pentru o mai buna interpretare si o corelare optima a legilor existente, un alt program legislativ este actualizat in paralel cu Monitoarele Oficiale.

ECHIPA

Colectivul este format din profesionişti tineri deschişi către schimbările care apar în domeniul salarizării şi a evidenţei resurselor umane. Problemele discutate cu noi găsesc rezolvare din punctul de vedere al codului muncii, al codului fiscal si a metodologiei organelor cu care colaborăm.

 • Carmen

  economist+ manager RU

 • Ionut

  jurist+ manager RU

 • Marius

  economist + manager RU

 • Eva

  jurist+ manager RU

 • Diana

  Inspector RU

 • Szilvia

  inspector resurse umane

 • Edina

  asistent manager

PORTOFOLIU

Ne mandrim cu 25 de ani de activitate in domeniul salarizarii si evidentei de personal. Ne-am dezvoltat devenind un grup de firme profilate pe acest domeniu. In toti acesti ani, am avut in jur de 700 firme carora le-am prestat servicii cu corectitudine, legalitate si promptitudine. Momentan avem un portofoliu de peste 190 clienti dintre care, unele contracte vechi de 25 ani.