SERVICII / Salarizare

Inapoi

SC ANGAJATOR SRL presteaza servicii de salarizare doar in relaţie cu compartimentul nostru de resurse umane, deoarece astfel putem avea un control asupra actelor înregistrate in ReviSal.

Nu există act înregistrat in ReviSal de către noi, care să nu se reflecte în statul de plată.

Salarizarea personalului trebuie să se facă respectînd anumite condiţii impuse de Condul Muncii şi de legile conexe. înainte de stabilirea unui salariu pentru unul dintre salariatii dumneavoastra SC ANGAJATOR SRL va poate face o simulare pentru a afla costurile cu salariul respectiv. În calculul costului orelor suplimentare trebuie să se ţină cont de un procent minim impus de Codul Muncii şi de Contractul Colectiv aplicabil. În calculul sumei aferente orelor suplimentare trebuie să se ţină cont de modalitatea de plată si de execuţie a acestor ore. În urmărirea programului de lucru al angajaţilor trebuie să se ţină cont de unele restricţii impuse de Codul Muncii in ceea ce priveşte repartizarea orelor lucrătoare in cadrul săptămînii, precum şi de numarul permis de ore lucrătoare din cadrul lunii.

Acestea sunt doar cîteva din condiţiile care trebuiesc respectate ca statul de plată să fie legal întocmit şi pentru ca în fata unui control de la institutiile abilitate, unitatea sa nu aibă emoţii.

SC ANGAJATOR SRL se obliga sa respecte confidentialitatea datelor prelucrate si sa asigure siguranta datelor cu caracter personal prelucrate respectand art 20 din Legea 677/2001. Pentru alte detalii click (aici)